Çarşamba, Ağustos 10, 2016

Uçuşa Hazırlık – Harika Kanatlar

Tüm çocukların en sevdiği oyuncak türleri arasına her seferinde ilk sıralardan girmeyi başaran uçaklar, bir çizgi film serisi haline gelirse elbette ki onun oyuncakları da en çok istenenler arasında olur! Bu heyecan verici çizgi film serisinin ismi ise Harika Kanatlar. Ağırlıklı olarak fanları arasında erkek çocukları olmasına rağmen, hatırı sayılır bir kız çocuk kitlesi de bulunan Harika Kanatlar, TRT Çocuk’ta yayınlanıyor ve tabii ki başlama saatinde bir anda tüm çocuklar onu izlemek için ortadan kayboluyorlar.




Dizinin ana karakteri Jett, çok sempatik bir karakter olup, “Her zaman tam vaktinde” olmaya özen gösteren en hızlı uçak. Elbette ki çocuklar arasında da en popüler olanı da o! Hobileri arasında ise hediyeleri çocuklara ulaştırmak var. Diğer takım arkadaşları ise Donnie, Dizzie, Paul ve Jerome de en az Jett kadar sevilen ve hayranları olan karakterler olarak yer buluyorlar! Her birinin farklı renkleri ve farklı özellikleri olması da tüm çocukları mutlu etmeye yetiyor!

Çocukların bu çizgi filmi izledikten sonraki en büyük mutlulukları kuşkusuz bu karakterlerin oyuncaklarıyla oynamak! Bu nedenle de Harika Kanatlar oyuncak sıklıkla aranan ve daha da eklemeler yapılarak sayısının artırılması planlanan ürünler arasında. Bu oyuncaklara ulaşmanın en kısa yolu ise Karakter Dükkânı e-ticaret sitesinden geçiyor. Hem uçak hem de sevilen karakter olmak elbette ki kolay değil, bu nedenle de çok aranıyor ve az bulunuyorlar. Üstelik bu oyuncakların farklı boyları ve robota dönüşenleri bile var!

Her yaştan çocuğa göre dizayn edilmiş modeller olması ve çizgi filminin de dostluk ve mutluluk gibi temalara yer vermesi nedeniyle de aileler tarafından da desteklenen bir bütünle karşı karşıyayız. Çocukları hem eğitip, hem eğlendiren hem de uçakları tanımalarını sağlayan Harika Kanatlar oyuncakları arasında scooterlar ve kaykaylar da bulunuyor. Bu süre zarfında çocukların seçim yaparken arada kalacakları ve aileleriyle pazarlık yapacakları aşikâr! Şimdiden ailelerin oyuncakları almak için hem uygun fiyatlı hem de model fazlalığı olan Karakter Dükkânı’na uğramalarında fayda var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...