Çarşamba, Kasım 06, 2013

Haftasonu kaçamakları ve kayak turları



Bayram tatilleri sona erdi. Uzun tatiller için birkaç ay beklemek durumundayız. Ancak, tatile ihtiyacı olanlar, haftasonlarını yakın yerlere giderek 1-2 gecelik konaklamayla değerlendirebilirler.

Bonubon.com İstanbul’da yaşayan ve şehrin bunaltıcı havasından uzaklaşmak isteyenler için çok özel yurt içi tatil teklifleri sunmakta. Afyon ve Yalova’daki termal otellerde termal sularda şifa bulabilir, Uludağ’da kayak yapabilir, Safranbolu - Amasra turu ile kültürümüzü keşfedebilir, Ağva’da ve Büyükada’da kafanızı dinleyip huzur bulabilirsiniz. Kartepe, Eskişehir Odunpazarı, Kapadokya ve Ayvalık Cunda da değerlendirebileceğiniz diğer yurt içi tatil tekliflerinden…

Mevsim itibariyle kayak turları da başlamış bulunmakta. İster günübirlik isterseniz de konaklamalı olarak katılabileceğiniz kayak tuları da çok özel tekliflerle bonubon.com’da. Yurt içinde kalmak istemeyenler için Bulgaristan ve Makedonya’da da kayak tatili teklifleri sunan bonubon.com müşterilerine çok özel ayrıcalıkların kapısını açıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...