Salı, Eylül 25, 2018

DİKKAT ÇEKEN ALTINBAŞ KAMPANYALARI

Altınbaş uzun yıllardır sektöründe mağazalaşma ve markalaşma çalışmalarının sonucunun başarıları ile almıştır. Sektöre getirdiği yenilikler ve ilkler ile bugün Türkiye’de ve dünyada pek çok başarıya imza atmaktadır.



Sektörün lider markası konumunda olan Altınbaş, dünyadaki trendleri ve yenilikleri izleyerek, Türk motiflerinden faydalanarak uzman kadrosundaki tasarımcıları ile yarattığı modeller üretmektedir.


Altınbaş tasarladığı altın takı ve pırlantalı ürünleri ile Türk mücevher sektörüne getirdiği yenilikleri kanıtlıyor. Sektörüne ve kendisine getirdiği başarılar markanın uzun yıllar kalmasını sağlamaktadır. Türkiye’de ve dünyada yaygın konsept mağazaları ile mükemmel ürün ve hizmet kalitesini her kesime ulaştırmayı başarmaktadır. Vizyonu oldukça geniş olan Altınbaş, sahip olduğu ilkleri ile marka kimliğini mağazacılık sistemiyle birleştirerek kendisini dünya markası kimliğine dönüştürmektedir. Altınbaş değerlerini ürettiği tasarımlarına yansıtarak herkesin ilgi odağı olmaktadır. İnternet sayfasında alyans, yüzük, kolye, küpe, bilezik, bileklik, düğün seti, erkek, koleksiyonlar ve fırsat ürünleri kategorileri ile her zevke ve stile hitap etmektedir. Yaş, cinsiyet, tarz fark etmeksizin farklı tasarımlara sahip pek çok ürünü bünyesinde barındıran Altınbaş, yıl içerisinde çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Altınbaş kampanyaları meraklıların ilgisini en üst noktada tutmaktadır. Şuan internet sayfasında üç adet kampanya modeli bulunmaktadır. Bunlardan biri, sadece Altınbaş alışverişlerinde geçerli olan 1.000 ile 20.000 TL arasında alınabilen kredi imkanının sağlandığı Express Ödeme Sistemi Kampanyasıdır. Kampanya gereklilikleri yerine getirildiğinde faydalanılan bir kampanya çeşididir. Belirtilen tarihler arasında uygulanan Garanti Kartlarına Özel Kampanya, Altınbaş ürünlerinde yapılan alışverişte %20 ve %10 indirim uygulamaktadır. Altınbaş sanal mağazasından yapılacak alışverişlerde geçerli olan %10 indirimin içerisinde olduğu Hediye Çeki Kampanyası da mevcuttur. Birden fazla kampanyayı bünyesinde barındıran Altınbaş, tasarımlarına olan ilgiyi katbekat artırmaktadır. Böylece kadın, erkek, çocuk fark etmeksizin hediyeler mümkün olandan daha kârlı alınabilmektedir. Sevdiklerimize aldığımız hediyelerin manevi değerinin ne kadar yüksek olduğu Altınbaş tasarımlarında oldukça net bir şekilde görülmektedir.



Altınbaş gerek tasarımları gerek edindiği ilkeleri ile sektörde uzun yıllardır lider konumundadır.
Bu durumu da müşteri ilgisi ve ürün çeşitliliği ile kanıtlamaktadır.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...