Patates püresi, patates böreği, patatesli poğaça, patates salatası vs.. bu liste uzar gider.
Malzemeler
- 7-8 haşlanmış patates
- 300 gr haşlanmış bezelye veya konserve
- 250 gr küçük doğranmış kornişon
- 600 gr Yoğurt
- 4-5 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
- Patatesleri püre haline getirip damak zevkinize göre tuz ekleyin.
- Yoğurt ve mayonez ile patates püresini iyice birbirine karıştırdıktan sonra bezelye ve kornişonu ilave edin.
- 5-6 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edin.
yemek saati yaklaşırken salata daha da hoş göründü gözüme :)) ellerinize sağlık..
YanıtlaSilNe güzel olmuş
YanıtlaSilŞeklinden anlaşılıyor zaten tupperware olduğu :))
Ellerine sağlık
Sevgiler