Cuma, Temmuz 18, 2014

Yatak başı dekorasyon fikirleri

Yatak odası dekorasyonunda ön plana çıkan noktalardan biri de yatak başıdır. Yatak odanızda küçük eklemelerle büyük değişiklikler istiyorsanız yatak başınızı ele alabilirsiniz.Etkileyici bir yatak başı ile odanızı bambaşka bir havaya sokmanız mümkün. Yatak başınızı nasıl dekore edeceğinize henüz karar vermediyseniz bu farklı ve iddialı fikirler size ilham verebilir.



Yatak başınıza biraz hareket ve renk katmak istiyorsanız duvar yapışkanlarından yararlanabilirsiniz. Özellikle çiçek desenli ve ağaç figürlü duvar yapışkanları ile doğayı odanıza taşıyabilirsiniz. Yapı marketlerde bulabileceğiniz farklı model ve renkteki yapışkanları uygulamak da çok kolay.



Yatak başında ayna ve duvar süsünü birlikte kullanarak hoş bir kombinasyon oluşturabilirsiniz. Yatak başında kullanacağınız duvar süsleri odanıza şık bir hava katacaktır. Duvarın ortasına ayna, kenardaki komodinlerin üzerine duvar süsleri asarak şık bir köşe yaratabilirsiniz.



Modern ve sıra dışı dekorasyonlardan hoşlanıyorsanız, yatak başında sevdiğiniz bir slogan ve sözden oluşan ışıklı bir duvar panosu kullanabilirsiniz. Bu orijinal tasarım ile odanız bambaşka bir havaya girerken, geceleri ise romantik bir ambiyansa bürünecek.



Yatak başına hareket katmanın bir diğer yolu ise cibinlik kullanmaktır. Yatak başında kullanacağınız cibinlik ile romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Cibinliğinizi yatak başı duvarına yakın asarak görkemli bir yatak görüntüsüne sahip olabilirsiniz. Portre ve hayvan figürlü baskı tablolar da yatak başınız için hoş bir fikir olabilir. Desenli ve renkli tablolarla odanıza hareket katabilirsiniz.



Resim sanatına ilgi duyanlar için yağlı boya ile yapılmış hoş bir tablo güzel bir seçim olabilir. Yatağın arkasında kalan duvarı renkli bir tuvalle doldurarak farklı ve etkileyici bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...