Salı, Aralık 02, 2014

Karın germe ameliyatı ile daha estetik bir görünüm

Aynaya baktığında her kadın kendini güzel ve ince görmek ister. Ancak maalesef Türk Mutfağı hamur işinde ve tatlılarda çok zengin olduğu için fazla kilolar pek çok kişi için kaçınılmaz olmakta. Fazla yağlarımızdan diyetle kurtulmuş bile olsak hamilelik ve hızlı kilo alıp vermelerden kaynaklanan karındaki deri bollukları maalesef egzersizle bile belli bir oranda toparlanmakta. Karındaki sarkmalardan ve deri bolluklarından kurtulmanın en etkili yolu karın germe ameliyatıdır.



Karın germe ameliyatı bir şişmanlık tedavisi değildir. Karın derisi sarkıklığı olan fakat vücut kontürleri düzgün olan kadın ve erkeklerde etkili sonuç verebilecek bir ameliyattır. Bu nedenle fazla kilolu kişilerden ameliyat öncesinde verebildikleri kadar kilo vermeleri önerilir.

Karın germe ameliyatı uzman bir estetik cerrah tarafından yapıldığı takdirde çok olumlu sonuçlar alınmakta. Ameliyattan sonra 9-10 gün içinde işe başlanabilinir ancak ameliyatın izlerinin solması 9 aylık bir süreyi bulmaktadır. Karın germe ameliyatında iz tamamen yok olmaz ancak bikini bölgesinde olduğu için rahatlıkla saklanabilmektedir.

Karın germe ameliyatından sonra elde edilen sonucu muhafaz etmek için hastalara ameliyat sonrasında düzenli bir diyet ve egzersiz yapmaları önerilmektedir.

Bu bir tanıtım yazısıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...