Cuma, Aralık 19, 2014

Vestel’den rekortmen çamaşır makinesi “Vestel Hızlı 8814 TT”

14 yıllık evli olunca evdeki elektronik eşyalarda tabi zamanla eski performanslarını kaybediyor.

Tıpkı benim emektar çamaşır makinem gibi!

Teknolojiyle sürekli haşır neşir olunca kendimi en yakın beyaz eşya mağazasına atmak yerine bilgisayar başında yeni teknolojileri araştırırken buldum!

Aradığım özellikler, olmasa da olurlar, en çok tavsiye edilenler derken karşıma Vestel’in yeni teknolojiyle donattığı “Vestel Hızlı 8814 TT” çamaşır makinesi çıktı.

Pyrojet Teknolojisi ile üretilmiş su ve enerji tüketiminde rekortmen olan bu yeni nesil makine hem fiyat hem de performans olarak aradığım özelliklere sahipti. Onu diğerlerinden ayıran ne, Pyrojet Teknolojisi nedir, nasıl çalışır diye soracak olursanız hemen araştırmalarımı paylaşayım sizlerle :)



A+++ çamaşır makinelerinden %70 daha az enerji harcıyor ve benzer kapasiteli ürünlere kıyasla da %28 su tasarrufu sağlar. Anlayacağınız Vestel Hızlı 8814 TT sayesinde hem faturalarımda ciddi bir azalma meydana gelecek hem de doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunduğum için içim rahat edecek.



Pyrojet Teknolojisini geleneksel çamaşır makinelerinden ayıran en önemli özellik suyun ısınma süresini azaltması ve bu sayede enerji tüketimini aşağı seviyelere çekmesi. Bunu yanı sıra geleneksel makineler gibi soğuk suyu yavaş yavaş ısıtıp çamaşırları azar azar ıslatmak yerine sıcak suyu çamaşıra doğrudan püskürttüğü için yıkama performansını da arttırmış oluyor.

Bu çamaşır makinesinin faydaları sadece bütçeme değil tabi ki!

Alerji uzmanı program

Alerjik bir bünyeye sahip olan 11 yaşındaki oğlum için de oldukça sağlıklı bir makine bu. Çünkü Türkiye’de alerji uzmanı (Allergy UK firması tarafından onaylı)  programa sahip ilk makine olma özelliğini taşıyor.  Alerji uzmanı programı sayesinde polen, kedi - köpek tüyü, toz, küf ve mantar gibi birçok yaygın alerji ve bakteriye karşı tek bir düğme sayesinde koruma sağlamış oluyor. Bu sayede benim gibi titiz annelerin içi çok daha rahat ediyor.

Bu ürünü sırf bu yüzden bile alırım ben ama faydaları saymakla bitmiyor!

Vestel Hızlı 8814 TT modern tasarımı, dokunmatik ekranı, kocaman ön kapağı, sesi azaltan bumerang gövdesi, 22 farklı leke fonksiyonu ve 12 dakikalık süper hızlı programı sayesinde geleneksel modellerin bir tık önüne çıkmayı başarıyor.
Detaylar: http://www.vestel.com.tr/rekortmen-camasir-makinesi
Bir anne yeni bir çamaşır makinesinden daha ne bekler değil mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...