Perşembe, Haziran 11, 2015

Dekoratör ve mimarların hayatını kolaylaştıran bir banyo tasarım uygulaması: Kale360

Banyosunu profesyonel bir bakış açısıyla yenilemek isteyenler, bu konuda iç mimar veya dekoratörlerden yardım alabiliyorlar. Dekoratörleri ve iç mimarları farklı kılan, uzman görüşünün yanı sıra müşterilerine örnek bir tasarım sunmaları oluyor. Bunla ilgili çeşitli programlar olsa da kullanımı zor ve ücretli olabiliyor. Ancak artık banyo tasarımını umduğunuzdan kolay hale getiren bir uygulama var.

Kale360.com'un sunduğu banyo tasarım programı ile hayalinizdeki banyoya ulaşmak oldukça kolay. Herkesin rahatça kullanabildiği bu basit uygulama dekoratörlerin de oldukça işine yarıyor.  Bu program sayesinde dekoratörler ve iç mimarlar pratik ve ücretsiz bir şekilde banyo planı yapabiliyor. İnternet üzerinden kolay adımlarla gerçekleşen bu banyo tasarımı,  dekorasyonla uğraşan profesyonellerin işini oldukça kolaylaştırıyor.




Kale360’ın web tabanlı programı ile banyo tasarlamak kolay olduğu kadar  keyifli de. Bu pratik uygulama ile üç adımda müşterilerin arzu ettiği banyoyu tasarlamak mümkün. Çanakkale Seramik ve Kalebodur markalarının birbirinden güzel ürünleriyle yapacağınız  banyo tasarımını hazırlarken inanılmaz keyif alacaksınız. İçinize sinmeyen bir detay olduğunda ise seçiminizi değiştirebilme imkanınız var.

Bu programın en büyük avantajı ise banyonuzu yerinizden kalkmadan, fazla vakit harcamadan  tasarlayabilmeniz. Bunun için yapmanız gereken çok basit. www.kale360.com adresine girip üye olduktan sonra banyo tasarım işlemine başlayabiliyorsunuz.  Banyonuzun şeklini seçin, döşeyeceğiniz karoları belirleyin ve banyo ürünlerinizi ekleyin. Bu 3 kolay adımın ardından hayalinizdeki banyo hazır olacak. Kale360'ın zengin ürün yelpazesi arasından banyonuzun ebadına uygun duvar ve yer karoları, pencere, banyo dolabı, klozet gibi ürünleri seçerek tasarımınızı sonlandırabilirsiniz.



Banyo dekorasyon markalarının mağazalarında sınırlı sayıda örnekler bulabilirken, Kale360’da farklı alternatifleri görme imkanınız var. Müşterilerinizin zevkine uygun seçimlerle harika banyo tasarım modelleri oluşturabilirsiniz.

Tasarımınızı sonlandırdıktan sonra planınızı panoromik veya 3D görüntü kalitesi ile gerçeğe yakın bir şekilde görebiliyorsunuz. Üstelik farklı tasarımlar yaparak müşterilerinize farklı alternatifler sunabilirsiniz. Kale360.com’da tasarıma başlamadan önce zengin foto galerisinden başkalarının yapmış olduğu banyo tasarım modellerini inceleyerek de ilham alabilirsiniz.

Hızlı ve kolayca hazır banyo tasarımları yapabileceğiniz, hazırladığınız banyonun ne kadara mal olacağını tek tıkla öğrenebileceğiniz bir program arıyorsanız, doğru Kale360'a.  Kale360, dekorasyonla ilgilenen kişilerin ve iç mimarların  en büyük yardımcısı olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...