Salı, Eylül 18, 2018

Sarah Jio'dan yeni katap; Paris’ten Çiçeklerle...

Tüm dünyada kitapları milyonlarca satan, romantik edebiyatın popüler ismlerinden biri olan Sarah Jio'nun yeni kitabı "Paris’ten Çiçeklerle" ilk kez Türkiye’de yayınlanacak.



Sarah Jio’nun ilk kez Türk okurlarıyla buluşacak olan yeni romanı Pena Yayınları tarafından raflarda yerini aldı. Sarah Kio, kitabının tanıtımı için 23-24 Eylül tarihlerinde İstanbul’a geliyor.
23 Eylül Pazar günü saat 13:30’da Akasya AVM D&R’da yeni romanını imzalayacak, 16:30’da da İstinyepark D&R’da hem imza günü hem de söyleşi gerçekleştirecek.

24 Eylül Pazartesi günü ise 17:30’da Pera Palace Hotel’de “Paris’ten Çiçeklerle” hakkında bir saatlik özel bir söyleşi gerçekleştirip hayranlarıyla buluşacak.



Kelebek Adası, Mart Menekşeleri ve Böğürtlen Kışı gibi popüler kitaplarıyla Türkiye’de büyük bir okuyucu kitlesine ulaşan Sarah Jio, Paris’e aşk mektubum dediği yeni kitabında okuyucuyu 1940’ların Paris’ine götürecek. Kadın ruhuna dokunan duygusal hikayeleri ve uzun süre etkisinde bırakan şaşırtıcı sonlarıyla bilinen yazar, “Paris’ten Çiçeklerle” romanında biri günümüzde diğeri ise 1940’larda Paris’te yaşayan iki kadının iç içe geçen hikayelerine hayat veriyor.


Kitaplarında aşkın ve iyiliğin her zaman kazanacağına inanan Sarah Jio, Paris’ten Çiçeklerlerle’de 1940’lı yılların savaşla yıpranmış Paris’inde gönül yaralarını ele alırken günümüzde ise direnmeyi, affetmeyi ve sevmeyi anlatıyor.

https://www.penayayinlari.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...