Cuma, Aralık 21, 2018

ALIŞVERİŞ YAPMAK ARTIK DAHA KOLAY

Alışveriş yaparken en uygun fiyatın nerede olduğuna emin olabiliyor musunuz? Tüm katalogları, broşürleri, ilanları gözden geçirebilmek mümkün mü? Yoksa hala en uygun fiyatı bulmak için mağaza mağaza dolaşıyor musunuz? Hepimiz aldığımız ürünleri, ister küçücük bir gofret olsun ister büyük bir meblağdaki ürün, en uygun fiyata almak istiyoruz. İnsan kazıklanmış gibi hissetmiyor mu aksi olunca? Bir şey satın alıyorsunuz, sonra bir bakıyorsunuz bir broşür aldığınız şeyin başka bir mağazada daha da indirimde olduğunu söylüyor.

Peki, bundan kaçınmak için ne yapmalıyız? Her mağazanın yeni fiyatlarını, yeni indirimlerini takip etmek gerekiyor. Tüm o ilanların, broşürlerin bir arada görüntülenebildiği bir site gerekli. Neyse ki tam da tarif ettiğimiz gibi bir site mevcut; akakce.com
Akakce.com'un içeriği tam da en uygun fiyatlara ulaşmamız için tasarlanmış. Sitede onlarca mağazanın fiyat listeleri var.

İsterseniz dilediğiniz bir ürün belirleyip farklı mağazaların fiyatlarını listeleyebiliyorsunuz. Bu özelliği ile oldukça kullanışlı. Aynı ürünü orada kaç paraya, burada kaç paraya satıyorlar derdimiz olmaz hiç olmazsa. Bazen, burası çok uygun bir site, buradaki fiyat en uygunudur, dediğim yerlerden bile daha iyi fiyatlar veren siteler, mağazalar bulabiliyorum.

Ürün seçenekleri de inanılmaz geniş. Ben bu kadar geniş bir katalog sunacaklarını beklemiyordum doğrusu ama koşu bandından kış lastiğine, bebek bezinden ütüye, çamaşır makinesine kadar her şeyi bulmak mümkün akakce.com’da.



Broşürleri ve indirim kataloglarını takip etmek en büyük zevkim haline geldi. Siz de biliyorsunuz, bazen mağazalar çok kısa süreliğine, çok faydalı, inanılmaz indirimler yapıyorlar. Bunları da küçük broşürlere, kataloglara basıyor ya da vitrinlerinde sergiliyorlar. Akakce.com’da tüm o broşürleri bulmak mümkün. Hem de bir arada oldukları için kıyaslamak da çok kolay oluyor doğrusu. Örneğin A101 mağazaları her gün onlarca üründe indirim yapıyorlar. Akakce.com'un A101 aktüel katalog hizmeti sayesinde A101'in haftalık kataloglarını görüntüleyebiliyor, gelecek ürünlerden haberdar olabiliyoruz.

Dükkan dükkan dolaşarak ürün fiyatı inceleme devri artık kapanıyor. Dolayısıyla ürün kataloglarını inceleyerek uyguna alışveriş yapmak herkese daha cazip geliyor. Eğer siz de yeni alışveriş modasına uyarak zamandan tasarruf etmek istiyorsanız gelecek ürünleri takip ederek alışveriş listenizi buna göre oluşturmalısınız. Akakçe'nin sunduğu katalog hizmetinden faydalanarak A101 mağazalarına gelecek aktüel ürünleri, haftanın indirimlerini takip etmenin yanı sıra "Çok al az öde", "İkincisi %50 indirimli", "Haftanın yıldızları" gibi kampanyalardan da haberdar olabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Katalogları sayenizde bir arada buldum.Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. büyük kolaylık oluyor 🤗👌🏻

      Sil

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...