Perşembe, Nisan 14, 2022

İstanbul’un En Güzel ve Yaşanılır Semtleri

İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyorsanız en nezih semtlerin hangileri olduğunu da merak edersiniz. İstanbul'da yaşamak için hangi semti tercih edeceğinize karar vermeden önce en nezih semtleri hemen gözden geçirmeye başlayın.

      Kuzguncuk

Üsküdar'a bağlı olan bu semt buram buram nostalji kokan özel bir atmosfere sahip. Pek çok dizi ve film çekimine ev sahipliği yapan bu semtte  gayet keyifli bir yaşam sürebilirsiniz. Birçok farklı kültürden insanın yaşadığı semt tarihi konakları ile de ön plana çıkıyor. Kuzguncuk’ta bir defa yaşamaya başlayanlar bu semtten kolay kolay ayrılamıyor. Kentte yaşayanlara göre de İstanbul’un en nezih semtlerinin başında Kuzguncuk geliyor. 

      Moda

Kadıköy’e bağlı olan Moda, uzayıp giden eşsiz sahili ile beğeni toplayan semtlerden biridir. Her sabah ya da her akşam sahil yürüyüşü yapmak ve bunun için yoğun trafiğe girmek istemeyenler tercihini bu semtten yana yapıyor. Her yaş grubuna hitap edebilen bir semt olması da önem taşıyor. Huzurlu bir yaşam sürmek isteyen de, gece hayatına önem verenler de Moda’da yaşayarak beklentilerine uygun bir hayat sürebiliyor.

      Erenköy

Kadıköy’e bağlı semtlerden biri olan Erenköy merkezi konumu ve sakin bir semt olmasıyla dikkat çekiyor. Eski dönemlerde çok sayıda konak ile kendini gösteren bu semtte günümüzde konaktan daha çok apartman görebilirsiniz. Ev bulmanın gayet kolay olması da İstanbul’a yerleşmeyi düşünenlerin tercihini bu semtten yana yapmasını beraberinde getirebiliyor. Bu arada yeşil alanların da bir hayli fazla olduğu bilgisini aktaralım.

      Acıbadem

Yaşayacağınız yerde komşuluk ilişkilerine önem veriyorsanız siz de rahatlıkla Acıbadem semtini tercih edebilirsiniz. Huzurlu, sakin ve nezih bir semt olmasının yanı sıra komşuluk ilişkilerinin hala korunuyor olması da bu semtin özellikleri arasında yer alıyor. Bol miktarda kafe ve restoranın olması da semtin özelliklerinden biridir. Semtte bulunan üniversiteler, öğrencilerin bu semte hayat ve renk katmasını sağlıyor.

Eğer siz de İstanbul’da nezih bir semte geçiş yapmak isterseniz İstanbul evden eve nakliyat hizmeti almak için hemen Armut.com adresine tıklayabilirsiniz. Dakikalar içerisinde fiyat teklifi alabilir ve size uygun fiyat sunan firmayı seçerek taşınma sürecine hemen start verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...