Pazar, Mart 29, 2020

Üç film tavsiyesi...

Malum #karantinagünleri 'nde evde bol bol dizi/film izliyoruz.
Sizlere en son izlediğim üç filmden bahsedeceğim.

İlki Bein Connect'de izlediğim, Türkçeye Geçmişin Sırları olarak çevrilen After the Wedding.
Bart Freundlich’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrolünde Michelle Williams, Julianne Moore ve Billy Crudup var.



Konusu: Yıllar önce birçok şeyi ardından bırakarak Hindistan’a yerleşen, burada bir yetimhanenin işletmesine yardım eden Isabel yetimhaneyi ayakta tutabilmek için acil paraya ihtiyaç duyar. Parayı bulmak için New York’a gitmek zorunda kalan Isabel, burada hayatının değişmesine neden olacak olan Theresa ile tanışır. Theresa, zengin, başarılı bir iş kadını, eş ve iyi bir annedir. Yetimhaneye bağış yapmaya hazır olan Theresa’nın küçük bir isteği vardır. Genç anne hafta sonu evlenecek olan kızının düğününe Isabel’in de gelmesini ister. Bu düğün sadece Isabel’in değil onunla beraber birçok kişinin de hayatının değişmesine neden olur.

Son zamanlarda izlediğim, beni en etkileyen filmlerden biri oldu. Hem tatlı tatlı ağladım hem keyiflendim. Ailece izlenebilecek, sıcacık bir film. Çok tavsiye...




Netflix özel yapımı, İspanyol bir gerilim filmi Konut/Hogar.

Konusu: İşsiz kalmasının ardından evini satmak zorunda kalan bir adamın, Javier Munoz'un hikayesi. Ailesi ile birlikte kaldıkları evin masraflarını karşılayamayacak durumda olan Javier'in evini satmaktan başka çaresi yoktur. Evini sattıktan sonra hala anahtarlara sahip olduğunu fark eden Javier, eski yaşamını geri kazanabilmek için harekete geçer.

Sinirlerimi bozan bir film aslında bu. Spoiler vermek istemiyorum o yüzden fazla detay veremeyeceğim ama evde kaldığımız bu günlerde çok vaktiniz varsa izlenir.



Son film ise yine Netflix'de karşıma çıkan 2014 Amerika yapımı, erotik bir gerilim filmi; Müptela/Addicted.

Konusu: Sharon Leal, Boris Kodjoe ve John Newberg'in başrolü paylaştığı filmde mutlu bir evliliği, başarılı bir iş yaşamı olmasına rağmen hem duygusal hem de cinsel olarak tatmin olamayan bir kadının yaşadıkları anlatılıyor.


Mutlu bir evliliği olan bir kadının cinsellik yüzünden bir anda değişen yaşamı, geçmişten gelen bazı sırlar, oldukça hızlı akan etkileyici bir film. Genelde erkekler üzerinden anlatılmasına alışık olduğumuz aldatma hikayeleri bu defa bir kadın kahramanın başına geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...