Pazartesi, Haziran 01, 2020

Neler izledim - 3

Netflix'de izlediğim dizi ve filmleri bloga not almaya devam ediyorum.
Bu defa 3 diziden ve 1 filmden bahsedeceğim.
Diziler ilk sezonlarını beğenerek izlediğim dizilerin 2. sezonlarıydı.


Dead to Me 2: Kocasının trafik kazası geçirmesi üzerine hayatı altüst olan Jen tesadüf eseri Judy ile tanışıyor. Judy aslında Jen'in hayatına tesadüfen girmiyor! İki kadın zamanla dostluklarını ilerletiyor ve aralarındaki sırlar "yalan ne olursa olsun ya katıl ya öl" 'e dönüşüyor.


After Life 2: Eşinin ani ölümünün ardından yaşama sevincini kaybedip depresyona giren, kendisi de dahil hiç kimseyi umursamayan Tony ikinci sezonda da hüzünlü hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Dizi yarım saatlik 6 bölümden oluşuyor. Hikaye aslında ilk bölümden pek de farklı gitmiyor ama yine de Ricky Gervais izletiyor kendini...


Selling Sunset 2: Geçen yıl 8 bölüm yayınlanan Amerikan yapımı reality dizi 2. sezonuyla yine Netflix'e geldi. Hatta Ağustos'ta da 30 sezonu geliyor. Reality dizi Oppenheim Grup adlı emlak komisyonculuğu firması tarafından pazarlanan Los Angeles'taki birbirinden lüks evlerin etrafında dönüyor. 

Mankenlere taş çıkartacak fiziklere sahip birbirinden alımlı emlak danışmanları, ikiz patronları ve kızların kendi aralarında yaşadıkları olayları anlatan enteresan bir dizi-şov. Milyon dolarlık evler, birbirinden lüks mekanlar ve oldukça iddialı kadınlar... Baya bir görsel şölen var, ben epey eğlendim izlerken. Hatta Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in ABD'de yaşayan oğlu Adnan Şen'de 2. bölüm itibarı ile ara ara konuk oluyor programa. Emlak kralı olarak lanse edilen ve 75 milyon dolarlık evini satmaları için emlak firması ile görüşen Adnan Şen'in satılığa çıkardığı eve bakıp bakıp ahh çekeceksiniz.! 


Dangerous Lies: Camila Mendes'in başrolünü oynadığı 1.5 saatlik bir Netflix filmi. Klasik Netflix filmleri gibi az oyuncu, az mekan ve tek bir hikaye etrafında dönüyor ama sıkmıyor. Bakımını üstlendiği zengin ve yaşlı adamın ölümünün ardından tüm mirasını kendisine bıraktığını öğrenen Katie ve kocasının yaşamı bir anda değişir. Büyük bir servetin yeni sahibi olan kadın, adamın mirasını neden kendisine bıraktığına anlam veremez. Katie, çok geçmeden servet ile birlikte karanlık sırlara sahip olur ve hayatta kalmak için her şeyi sorgulamaya başlar. Beklenmedik sonlu, ara ara geren bir film...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...