Salı, Eylül 01, 2020

The Haunting: Bly Malikanesi

The Haunting: Tepedeki Ev’in yaratıcılarından, Henry James'in ünlü hikayesinden uyarlanan The Haunting: Bly Malikanesi, Tepedeki Ev’in devamı olarak yeni bir aileye ve yeni bir gerilime sayfa açıyor.

The Haunting of Hill House'un antoloji türündeki devam halkası olan The Haunting of Bly Manor, iki çocuğa bakmak için eski bir konakta işe başlayan genç bir kadının, Dani'nin hayatına odaklanıyor. Devam dizisinde ilk sezonda yakından tanıdığımız Victoria Pedretti, Oliver Jackson Cohen, Kate Siegel, Henry Thomas gibi isimler farklı karakterlerle yer alıyor.



1980'lerin İngiltere'sinde geçen dizi yeğenlerinin bakıcıları trajik bir şekilde ölünce, Henry Wingrave onları emanet edebileceği genç bir Amerikalı bakıcı olan Dani'yi tutar. Yeni bakıcı, malikanenin aşçısı Owen, bahçıvan Jamie ve Kahya Bayan Grose ile birlikte yetim iki çocuğun bakımından sorumlu olacaktır. Ancak zaman geçtikçe her şeyin malikanede göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkar. Tüyler ürpertici gotik romantizme ev sahipliği yapan malikanede aşk ve kaybın yüzyıllardır süren karanlık sırları gün yüzüne çıkmayı bekliyor. Bly Malikane’sinde, ölmek, gitmiş demek değildir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için TEŞEKKÜRLER...